Huomenna viimeinen päivä tätä ensimmäistä lomaa.

Kyllä kotia osaa ihan eri tavalla kunnioittaa kun siinä on joutunut "luopumaan" välillä. Kyllä se tuntuu niin hienolta pystyä olemaan omassa hiljaisuudessa, nukkua yksin, syödä kun itse haluaa ja nukkua kun itse haluaa. Ja tietty vapaa-aikaakin on enemmän kuin se tunti-pari päivässä.

Niin, huomenna takaisin kainuun korpeen. Seuraava viikonloppu onkin mukavasti gines, eli kotiin pääsee taas sitten joskus. Onneksi on sitten kolme viikonloppua putkeen auki.

Viime viikko oli kunnon testiviikko. Ensin oli lihaskuntotesti, jossa lihaskuntoni vaihteli huonosta hyvään. Vauhditon pituus ja leuat eivät menneet ihan nappiin.

Cooper oli myös. Juoksin ~2250 metriä, eli hieman yli vaaditun 2200 metriä. Kuntoluokaksi taisi tuon osalta tulla siis "tyydyttävä".

Kokeilimme miten liikkuminen täysvarustuksessa onnistuu. Siis ase, tst-vyö, kypärä, sirpaleliivit ja reppu, jossa vaatteita, makuupussi ja makuualusta. Oli muuten hieman voimat kadoksissa kun tultiin takaisin tältä pieneltä liikkumisretkeltä.

Jos inttiin jotain erityiskuntoa tarvitaan niin pitää pystyä kävelemään paljon isojenkin taakkojen kanssa. 

Ihmiset kyselee paljon millaista se intin ruoka on. Noh, intin ruoka on pääosin hyvää, tosin välillä on aika mauttomia atrioita. Tarjolla on aamupala, jossa on yleensä puuroa, leipää ja leikkeleitä ja joskus jogurttia tai muuta vastaavaa. Lounas ja päivällinen ovatkin sitten niitä tuttujen kouluruokien tapaisia. Iltapala on myös tarjolla, mutten ole sitä vielä kokeillut. Päivällinen on meillä vasta 17:36 joten illalliselle ei jää paljoa tarvetta, päivällinen kun niin täyttävä onkin. Illalliselle ihan syystäkin ilmoittaudutaan erikseen.
Tämä tosin pitää osata tehdä jo typerästi ennen lounasta. En minä niin taikuri ole että tietäisin onko nälkä joskus 8h päästä. Pitää osata siis arvata. Päivällisenä ei ole niin pahoja ruokia ollut että niitä olisi joutunut sotkun munkilla tai illallisella paikkailemaan. Eksoottisimmissa ruoissa tämä on huomioitu lisäilemällä aterian kaveriksi jotain jälkiruokaa.

Edit: Pöh, rikoin sitten layoutin tällä kirjoituksella. Pitää korjailla tekstin jäsentelyä, joka nyt bugaa omituisesti.

Edit 2: No niin, kirjoittelin uusiksi pari kohtaa ja nyt tuntuu toimivan. Hölmöilee tuo automaattinen rivitys tässä editorissa...