Nyt on tullut sitten lueskeltua aamukampa.nettiä ahkerasti. Mietityttää vähän vaan että 6 vai 12 kuukautta. RUK kiinnostaisi sinänsä, mutta onko taas perus-aukki ärsyttävä väliinputoaja. Toisaalta vuosi on pitkä aika ja matkoihin voi jossakin vaiheessa hajota. On se muutama tunti kuitenkin per suunta. Hommista sinänsä viesti on mielenkiintoisin, varsinkin kun siviilissä kouluttaudun tietoliikenne-alalle ammattikorkeassa.

Katselin myös noita juna- ja bussivuoroja. Junat olivat jotain junabusseja(?) yhtä lukuunottamatta (joka ei ehtisi ajoissa kajaaniin junanvaihdon takia) ja matkaa tuntui olevan jopa enemmän kuin suoraan mennä matkahuollon linja-autolla. Ilmeisesti reitti ei ole suorin mahdollinen. Olikos joku junaradanpätkä nyt lopetettukin... Valitsen noista kyllä ihan linja-auton. Mietityttää että tuleeko tuo kyyti sitten miten täyteen kun joensuusta ei tunnu alokaskuljetusta olevan edes järjestettynä. Laitoin jo varalta päävartion numeron kännykkään ylös jos sattuu myöhästymään kuljetuksesta. :) 

Parturiaika on ensi viikolle varattu. Pitää vielä sen kanssa hieman arpoa. Joko kaikki pois tai sitten jättää milli tai pari. Joka tapauksessa se ei näytä kivalta tässä päässä. Toisaalta eipähän tarvitse aamulla miettiä mikä lintu on pesinyt päähän.

Koetin kaivella netin kätköistä TJ-laskuria jonka saisi upotettua foorumin siguun.

Nyt on mentävä nukkumaan. Pakko rueta hiljalleen unirytmiä rukkaamaan aikaisemmaksi. Ei tarvitse ihan koomassa olla sitten ensimmäisiä päiviä. Tai no, jäässähän siellä tulee oltua mutta ainakin vähennettyä jäätymistä. Olihan tässä yöelämisessä puolensa kun suhteellisen viileää alkaa olla aamuyöstä.